Kirkoherranvirasto | Hallinto | Kokouspöytäkirjat | Haudanhoitoasiat

OLAVIN TOIMINTAKESKUS - VIRASTO
Uotintie 7, 19700 Sysmä
Faxi: 03-7172606

Sysmän seurakunnan kirkkoherranvirasto sijaitsee Olavin toimintakeskuksessa. Uotintien puolelta tullessa nouse portaita tai tule hissillä toiseen kerrokseen. Vasemmella olevasta ovesta pääset aulaan ja käytävään, jonka varrelta löytyvät kirkkoherranvirasto, talouspäällikön, kappalaisen, diakonin, nuorisotyönohjaajan, kanttorin sekä kirkkoherran työhuoneet. Parkkitilaa löytyy, kun kierrät Peltotien kautta talon toiselle puolelle. Sitä kautta pääset suoraan toiseen kerrokseen viraston aulaan

Virasto on auki maanantaina, keskiviikkona ja torstaina klo 9-12, puh. 03- 882670.

Virastossa sinua palvelee toimistosihteeri Päivi Lind.
Hän opastaa sinua kaikissa käytännön asioissa, jotka liittyvät toimituksiin (kaste, häät, hautajaiset), kertoo mitä virallisia papereita tarvitset ja neuvoo kehen muuhun sinun tulee ottaa yhteyttä.

Virastosta voit tilata virkatodistukset, sukuselvitykset ja -tutkimukset, myös sähköpostitse: sysma.seurakunta at evl.fi tai paivi.lind at evl.fi.
Virastossa on myös mahdollista harrastaa omatoimista sukututkimusta,(tiedot 1840-1910) ,kunhan varaat siihen ajan etukäteen.