Miesten piiri - mies miestä tukemassa

Miestenpiiri on seurakunnassamme toimiva miesten keskusteluryhmätoiminnan, ja haluamme kutsua juuri Sinut joukkoomme. Säännöllisesti pidettävät illat rakentuvat lähinnä miehen elämään liittyvistä keskusteluista, joita voimme paikallisin voimin alustaa tai tarvittaessa pyytää myös asiantuntija-alustajaa piirin ulkopuolelta.

Piirissä voi keskustella, purkaa tuntojaan tai olla kuuntelijan paikalla. Huolimatta seurakunnallisesta lähtökohdistaan, tämä ei ole mikään viisastenkerho, jossa kaikki ongelmat ratkaistaan, vaan tarkoitus on yhdessä katsoa tätä maailmanmenoa miehen näkökulmasta ja jakaa ilot ja surut, jotka meitä ovat sitten kohdanneetkin.

Piiri ei ole mikään erityinen ongelmapiiri, vaan tasapainoinen itsensä ja toisten kanssa toimeentuleva on myös tervetullut joukkoomme rakentamaan toimintaa omalla persoonallaan.

Yhdessäolomme perustuu, kristillisten periaatteiden mukaisesti, syvään lähimmäisen vakaumuksen kunnioittamiseen, hyväksymiseen ja arvostamiseen. Keskusteluissa pyrimme tietenkin ottamaan huomioon kristillisen näkökulman ja sen mukanaan tuoman tulevaisuuden ja toivon.

Tervetuloa mukaan !

MIESTENPIIRIN kevät 2017

Nuotassa klo 18.00.

15.01         miestenilta; Petri Tervo