TERVETULOA TUTUSTUMAAN SYSMÄN SEURAKUNNAN LAPSITYÖHÖN ja PERHEKERHOON.

PÄIVÄKERHOTYÖ on seurakunnan toimintaa 3-5-vuotiaille lapsille. Seurakunta haluaa kulkea vanhempien rinnalla tukien kotien kristillistä kasvatusta. Kerhossa kerromme Jumalasta ja Jeesuksesta, rukoilemme, laulamme hengellisiä lauluja. Seurakunta haluaa tarjota lapsille paikan mihin on turvallista tulla leikkimään, askartelemaan, kuuntelemaan satuja ja olemaan yhdessä toisten lasten kanssa. Toiminta on toistaiseksi maksutonta. Jumala tuntee meistä jokaisen matkan lapsuudesta vanhuuteen asti ja haluaa pitää huolta.

2017 - 2018  PÄIVÄKERHORYHMÄT:

Päivä Kerhoaika Kerhopaikka Kerholaisten ikä

tiistaina klo 13.00 - 15.00 Nuoramoisten koululla

3 - 5-vuotiaat

torstaina klo 9 - 11 Poukamassa   3 - 5-vuotiaat

Pyhäkoulujen alkamisesta ilmoitamme myöhemmin.

LASTEN JOULUKIRKKO 20.12.2017 KLO 9.30 - 10.15

Tervetuloa kaikille avoimeen Lasten joulukirkkoon, olet tervetullut iloitsemaan joulun odotuksesta lasten kanssa.

Joko sinun lapsellasi on oma Messupassi?

LASTEN MESSU- ja TAPAHTUMAPASSIIN kuvia ja nimmareita saa kaikista srk:n tilaisuuksista ja perhetapahtumista joissa pappi on paikalla kesälläkin.

Uuden passin saa Lapsityöntekijältä Poukamasta. Samalla saat valita pienen kannustuspalkinnon.

Liity sinäkin PASSIN omistajiin!

PYHÄKOULU: Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus. Tule mukaan tutustumaan raamatun kertomuksiin lukien, kuunnellen ja laulaen. Pohdimme yhdessä lasten elämään liittyviä asioita ja laulamme Lasten virsi kirjan virsiä ja lauluja. Pyhäkoulussa on tilaa myös lasten kysymyksille ja niihin etsimme vastauksia yhdessä. Pyhäkouluun voi tulla vaikka koko perhe.

PYHÄKOULU: Pyhäkoulun alkamisesta ilmoitamme myöhemmin.

Pyhäkoulu terveisin Lahja Palvanen
Lapsityön puhelin on 050-5116939