TERVETULOA TUTUSTUMAAN SYSMÄN SEURAKUNNAN LAPSITYÖHÖN ja PERHEKERHOON.

PÄIVÄKERHOTYÖ on seurakunnan toimintaa 3-5-vuotiaille lapsille. Seurakunta haluaa kulkea vanhempien rinnalla tukien kotien kristillistä kasvatusta. Kerhossa kerromme Jumalasta ja Jeesuksesta, rukoilemme, laulamme hengellisiä lauluja. Seurakunta haluaa tarjota lapsille paikan mihin on turvallista tulla leikkimään, askartelemaan, kuuntelemaan satuja ja olemaan yhdessä toisten lasten kanssa. Toiminta on toistaiseksi maksutonta. Jumala tuntee meistä jokaisen matkan lapsuudesta vanhuuteen asti ja haluaa pitää huolta.

SYKSYN  2017 SUUNNITELLUT PÄIVÄKERHORYHMÄT:

Päivä Kerhoaika Kerhopaikka Kerholaisten ikä
 tiistaina klo 9 - 11  Poukamassa  3-vuotiaat
tiistaina klo 13.00 - 15.00 Nuoramoisten koululla

3 - 5-vuotiaat

torstaina klo 9 - 11 Poukamassa   3 - 5-vuotiaat

PÄIVÄKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN:

4. - 18.8.2017 lapsityön puh. 050-5116939. Kerhojen alkamisesta ilmoitamme myöhemmin.

UUTENA alkaa seurakunnan KIRKKOMUSKARI

maanantaisin klo 10 - 10.45 Poukamassa.

Ohjaajana Lea Luts.

Muskarissakin hengelliset asiat ovat luonteva osa elämää, mikä näkyy laulujen monipuolisuutena.

Joku kuulee linnunlaulun toinen säveltää uuden laulun. Muskari tuottaa elämyksiä, oivalluksia ja

iloa tukien lapsen kehitystä.

Ilmoittautuminen lapsityön puh. 050 511 6939.

Pyhäkoulujen alkamisesta ilmoitamme myöhemmin.

Syyskuu:

Tule mukaan ja tuo kaverisikin!

Joko sinun lapsellasi on oma Messupassi?

LASTEN MESSU- ja TAPAHTUMAPASSIIN kuvia ja nimmareita saa kaikista srk:n tilaisuuksista ja perhetapahtumista joissa pappi on paikalla kesälläkin.

Uuden passin saa Lahjalta Poukamasta. Samalla saat valita pienen kannustuspalkinnon.

Liity sinäkin PASSIN omistajiin!

PYHÄKOULU: Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus. Tule mukaan tutustumaan raamatun kertomuksiin lukien, kuunnellen ja laulaen. Pohdimme yhdessä lasten elämään liittyviä asioita ja laulamme Lasten virsi kirjan virsiä ja lauluja. Pyhäkoulussa on tilaa myös lasten kysymyksille ja niihin etsimme vastauksia yhdessä. Pyhäkouluun voi tulla vaikka koko perhe.

PYHÄKOULU: Pyhäkoulu kokoontuu päiväkerhotila Poukamassa joka toinen lauantai klo 10 - 11.30. Katso tarkemmat tiedot yläpuolelta tai seurakuntatiedoista Lähilehdestä.

Pyhäkoulu terveisin Lahja Palvanen
Lapsityön puhelin on 050-5116939