Katso TULEVAT TAPAHTUMAT tästä >>

Virasto on avoinna ma, ke ja to klo 9-12.

Puh 03 882 670. Seurakunnan sähköpostiosoite on sysma.seurakunta@evl.fi

Sysmän seurakunta facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/sysmanseurakunta/

Lomalla: talouspäällikkö Martti Komu 2.7. saakka ja kirkkoherra Jeremias Sankari 9.7. saakka.

Tapulikahvila kesäsunnuntaisin 11.6. – 30.7. klo 11 - 15 Liberian NNKY:n ja seurakunnan lähetystyön nimikkokohteiden hyväksi (ei sunnuntaina 25.6, auki juhannuspäivänä 24.6. ja Uotinpäivillä  myös lauantaina 29.7). Tule mukaan tekemään hyvää kahvinkeittäjänä tai leipurina tai tuo kahvipaketti. Ilmoittaudu järjestäjälle Sysmän NNKY /Anneli Ukkonen p. 040 5957 756.

La 24.6. klo 10 messu kirkossa (Johannes Kastajan päivä), Virkkunen, Luts. Kolehti taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa Kirkon diakoniarahaston kautta. Tervetuloa myös tapulikahvilaan klo 11-15!

Su 25.6. klo 10 messu Leirikeskus Olavinrannassa (Luomakunnan sunnuntai), saarna: Aili-Maria Manninen, lit. Virkkunen, Luts. Kolehti Kylväjän Bangladeshin työhön lähetysyhdistys Kylväjän kautta. Messun jälkeen ruokailu.  Aili-Maria Mannisen eläkkeellelähtöjuhla. Myytävänä Bagladeshissä valmistettuja käsitöitä, kuten liinoja, kortteja, pussukoita. Yhteislähtö pikkuautoilla Olavin toimintakeskuksen edestä Uotintie 7, klo 9.30.

Ajo-ohje Olavinrannan leirikeskukseen: kohti Lahtea, n 2 km jälkeen vasemmalle kohti Heinolaa, runsaan 3 km:n jälkeen oikealle Kymärintielle, n 1 km jälkeen vasemmalle; pieni pölyävä tie, jossa vastaantulevat autot saattavat jäädä piiloon mäkien väliseen notkelmaan. Aja siis varovasti.

Su 2.7. klo 10 Kansanlaulumessu torilla (4. sunnuntai helluntaista) Johanna Piirola, Jaak Luts. Messun jälkeen kirkkokahvit.

Ma 3.7. klo 17.30 alkaen rovastikunnallinen miesten sauna-ilta Hartolan srk:n leirikeskus Kompelonlahdessa.

Musiikkityö: To 15.6. klo 17 Lapsikuoron harjoitukset kirkossa.

To 29.6 klo 17 Lapsikuoron harjoitukset kirkossa , klo 18.30 Kirkkokuoron harjoitukset Nuotassa (harjoitellaan Kansanlaulumessun lauluja 2.7 torimessuun)

Diakonia: Diakoni Pekka Kuuppo tavattavissa ke ja to 10-12 diakoniatoimistossa Uotintie 7

p. 050-592 0062 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Sähköpostiosoite: pekka.kuuppo@evl.fi.

Esirukousaiheita voit jättää em. sähköpostiosoitteeseen, rukoillaan nimettömänä rukouspiirissä.