Katso TULEVAT TAPAHTUMAT tästä >>

Su 20.5. klo 10 messu kirkossa (Helluntaipäivä), Virkkunen, Luts, kolehti: seurakuntatyöhön maailmalla Suomen Lähetysseuran kautta.  Messun jälkeen seppeleen lasku sankarihaudoille ja kirkkokahvit Nuotassa.

Ke 23.5. klo 18 Perhekerhon ja kerholaisten aikuisten saunailta Olavinrannassa. Pieni hartaushetki, muuta ohjelmaa, saunomismahdollisuus, iltapala. Hinta 5 euroa/henkilö. Ilmoittautumiset 18.5 mennessä puh. 050 511 6939 tai susanna.helin@evl.fi

Su 27.5. klo 10 messu kirkossa ( Pyhän Kolminaisuuden päivä), Virkkunen, Luts, Kirkkokuoro, kolehti Suomen Lähetyslentäjät – MAF Suomelle. Isosten tehtävään siunaaminen. – klo 18 miestenilta Nuotassa, mukana Seppo Vänskä.

Diakoniatyö:

Vastaanotto ke ja to klo 10-12 diakoniatoimistossa Uotintie 7, 2. krs

Esirukouspyyntöjä voit lähettää osoitteeseen pekka.kuuppo@evl.fi. Rukouspyyntöjen puolesta rukoillaan luottamuksellisesti seurakunnan rukouspiirissä.

Rippikoulutyö:

Ke 16.5. klo 18 Nuotassa rippikoululaisten vanhempien ilta ja varttimessu.

Lapsi- ja perhetyö:

Ke 16.5. klo 9.30 Kaikille avoin Lasten kevätkirkko Sysmän Pyhän Olavin kirkossa. Hiljentymistä, laulua, rukousta, lyhyt saarna, kouluun lähtevien siunaaminen, kaikille avoin alttarihetki. Tervetuloa! Mukana Petri Virkkunen, Jaak Luts, Susanna Helin, Lahja Palvanen.

Retki:

Ruskamatka pyhätunturille 8.-15.9.2018

Majoitus, ruokailut ja iltaohjelma Kansan Raamattuseuran toimintakeskuksessa Kairosmajalla. Opastettuja retkiä. Matka ja täysihoito noin 650-710 € majoituksen tasosta ja lähtijöiden määrästä riippuen. Ilmoittautumiset ja tiedustelut 044 059 3426 / Irja Voutila tai irja.voutila@evl.fi

Järjestäjänä Heinolan rovastikunnan seurakunnat

Kuollut: Hilkka Olga Helena Kemppainen 91 v, Aune Ester Lehtinen 95 v,