Katso TULEVAT TAPAHTUMAT tästä >>

La 23.6. klo 10 messu kirkossa (Johannes Kastajan päivä), Virkkunen, Päivi Viholainen. Kolehti: Taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa Kirkon diakoniarahaston kautta. - Tapulikahvila auki klo 11-15.

Su 24.6. kansanlaulumessu Olavinrannassa, (5. sunnuntai helluntaista) lit. Virkkunen, saarna Seija Uimonen Medialähetys Sanansaattajat järjestöstä, kanttori Päivi Viholainen. Kolehti nimikkokohde Toivoa naisille/Medialähetys Sanansaattajille. Jumalanpalveluksen jälkeen lounas, kahvi ja tilaisuus, jossa Seija kertoo Sanansaattajien työstä. Tervetuloa sysmäläiset, sekä kesäiset että talviset! - Tapulikahvila auki klo 11-15.

Su 1.7. klo 10 messu kirkossa ( Apostolien päivä), Virkkunen, Luts. Kolehti Kirkon ulkosuomalaistyöhön. – Tapulikahvila auki klo 11-15.

Ma 2.7. klo 19 Herää, sydämeni – Sysmän suvisoiton kuorokonsertti kirkossa: Sysmän kamarikuoro, johtaa Leena Palm; Asikkalan kamarikuoro, johtaa Lea Luts ja Lasten kesäkuoro, johtaa Kirsi Kaunismäki-Suhonen, Jaak Luts piano ja urut ja Sofie Luts, sello.

Diakoniatyö:

Vastaanotto ke ja to klo 10-12 diakoniatoimistossa Uotintie 7, 2. krs

Retki:

Ruskamatka pyhätunturille 8.-15.9.2018

Majoitus, ruokailut ja iltaohjelma Kansan Raamattuseuran toimintakeskuksessa Kairosmajalla. Opastettuja retkiä. Matka ja täysihoito noin 650-710 € majoituksen tasosta ja lähtijöiden määrästä riippuen. Ilmoittautumiset ja tiedustelut 044 059 3426 / Irja Voutila tai irja.voutila@evl.fi

Järjestäjänä Heinolan rovastikunnan seurakunnat.

Lomalla: talouspäällikkö Martti Komu 11.6 – 4.7.2018.

Kuollut: Jouko Heino Lindberg 72 v, Leila Impi Marjatta Nieminen 71 v,

Kastettu: Erin Amelia Nieminen ja Tessa Olivia Nieminen

Tiekirkko on avoinna 4.6. – 5.8.2018 päivittäin klo 11-17, opas paikalla.

Tapulikahvila avautuu kesäsunnuntaisin ajalla 10.6. – 29.7. klo 11-15 Sysmän NNKY:n järjestämänä Liberian NNKY:n ja seurakunnan lähetystyön nimikkokohteiden hyväksi. Tervetuloa mukaan vapaaehtoiseksi keittämään kahvia tai leipomaan, tuomaan kahvipaketin. Jo yksikin kerta on arvokas. Ilmoittaudu mukaan kahvilan järjestäjälle Anneli Ukkoselle puh. 040 5957 756.